Haarlemmermeer: Persoon onder de trein thv Badhoevedorp (video update)

Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in BadhoevedorpHaarlemmermeer, 6 maart – De hulpdiensten moesten woensdagmorgen rond negen uur massaal uitrukken naar een ongeval met een trein. Op het traject Schiphol – Amsterdam was ter hoogte van Badhoevedorp een persoon onder de trein gekomen. Een deel van de hulpdiensten stonden op de brug van de Schipholweg en een ander deel op de A4. Hiervoor waren twee rijstroken afgesloten.

Het duurde een lange tijd voordat de hulpdiensten veilig het spoor konden betreden, ook ontstond er nog onduidelijkheid waar het ongeval precies was gebeurd.

Uiteindelijk bleek dat de trein ter hoogte van Sloten stilstond. Hulpdiensten vertrokken vanaf Badhoevedorp, richting Sloten. Op het spoor werd het overleden slachtoffer gevonden.

Door de afsluiting van twee rijstroken ontstond er een enorme file op de A4 richting Amsterdam en doordat de treinen niet meer rijden, is Schiphol ook moeilijk bereikbaar.

Fotografie: Eric van Lieshout
Video: Eric van Lieshout & Keesjan Haasnoot

Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp Haarlemmermeer: Persoon onder de trein in Badhoevedorp

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?